Wesela
Hotel Secesja Kraków zaprasza Państwa do organizacji przyjęcia weselnego w jednej z dwóch klimatyzowanych sal.
Sala Bankietowa – może pomieścić 75 osób przy założeniu, że posiłki i zabawa odbywają się na tej samej sali. Jest tam również miejsce przeznaczone do tańczenia wyłożone płytkami oraz niewielka scena dla DJ lub muzyków. Stoły ustawiamy w podkowę z głównym czołem dla Pary młodej, świadków i rodziców.
Restauracja Secesja – kameralne i nastrojowe miejsce , które doskonale nadaje się do organizacji małych przyjęć weselnych lub uroczystych obiadów.
Zapewniamy:
- profesjonalną obsługę i fachową pomoc,
- niepowtarzalną atmosferę,
- starannie dobrane menu.
Ceny od 150 zł/osoba.
W celu poznania szczegółów oferty prosimy wypełnić formularz kontaktowy.
Przyjęcie weselne - przykładowe menu
Propozycja I
OBIAD:
- Rosół z wermiszelem
- Kotlet De Volaille
- Ziemniaki z koperkiem
- Buraczki zasmażane
DESER:
- Lody a’la Secesja
ZIMNY BUFET:
- Wędliny , mięsa pieczone , pasztety na półmiskach podane
- Sałatka śledziowa
- Jajka w sosie majonezowym
- Sałatka jarzynowa
- Sos tatarski
- Sos andaluzyjski
- Mix warzyw marynowanych w sosie curry
- Masełka smakowe
- Różnorodne pieczywo
I DANIE GORĄCE:
- Stek w sosie myśliwskim na grzance
- Sałatka Colesław
II DANIE GORĄCE:
- Barszcz czerwony z kapuśniaczkiem
DODATKI:
- kawa bez ograniczeń
- herbata bez ograniczeń
- sok owocowy bez ograniczeń
- woda mineralna bez ograniczeń
Propozycja II
ZAKĄSKA ZIMNA:
- Rolada po krakowsku w sosie żurawinowym
- Pieczywo
OBIAD:
- Krem z cebuli z grzankami
- Faszerowane roladki z indyka w sosie rumianym
- Ziemniaki z koperkiem
- Kolorowy wachlarz surówek
DESER:
- Gruszka w czekoladzie
ZIMNY BUFET:
- Wędliny , mięsa pieczone , pasztety na półmiskach podane
- Talerz serów różnych
- Sałatka z kurczaka
- Sałatka warzywna z kalafiorem , pieczarkami i pomidorem
- Jajka w sosie majonezowym
- Śledzie w marynatach
- Sos czosnkowy
- Sos chrzanowy
- Mix warzyw marynowanych w sosie curry
- Masełka smakowe
- Różnorodne pieczywo
I DANIE GORĄCE:
- Pieczone piersi kurcząt w sosie prowansalskim
- Ryż na ostro
- Sałatka z pomidorów i cebulki
II DANIE GORĄCE:
- Karczek duszony w jarzynach z kluskami śląskimi i kapustą czerwoną
III DANIE GORĄCE:
- Gołąbki w sosie pomidorowym
DODATKI:
- Napoje zimne i gorące bez ograniczeń